Dispozitive comunicator, palm-uri, palm comunicator, communicatoare, palm-uri, handspring, handheld, handheld
Dezvoltare solutii software Web Design, Web Development Solutii palm

Dispozitive comunicator


Palm Sales v 1.0
- Modulul Server
- Modulul Client
- Modulul Supervisor
PalmServ v 1.0
- Modulul Server
- Modulul Chelner
PalmEd v 1.0
- Modulul Server
- Modulul Client

Dispozitive comunicator
Ce este GPRS?

Handspring Treo 270

Treo 270 este dispozitivul de tip palm folosit pentru instalarea si rularea aplicatiei Palm sales 1.0 (modulul client). In continuare aveti o descriere a dispozitivului.

Compact si color

Treo communicator este unul dintre cele mai mici dispozitive Palm OS disponibile. Este încarcat la maxim cu facilitati puternice care nu compromit niciodata functionalitatea sau usurinta de utilizare. Cum ar fi un ecran full color care face totul mai usor de citit. O tastatura cu iluminare de fundal pentru usurinta utilizarii pe timp de noapte. În plus, un rocker switch pentru navigare convenabila cu o singura mana. Si acesta e doar începutul.

Treo 270 - telefon GSM

Treo 270 communicator are tot ceea ce asteptati de la un telefon mobil. Si chai mai multe. Pentru începu, este un telefon GSM dual band care va permite sa realizati apeluri din diferite regiuni ale globului. Tineti seama de formare rapida, apelara în modul conferinta si jurnalul apelurilor. Apoi adaugati o sumedenie de facilitati suplimentare, precum integrarea completa cu agenda incorporat PhoneBook, o durata mult îmbunatatita de functionare a bateriei, un difuzor personal si headset gratuit pentru operare hands-free, o tastatura backlit pentru utilizare pe timp de noapte, si multe altele.

Treo 270 - Palm OS

Cu 16MB de memorie si un procesor performant, dispozitivul communicator Treo 270 reîncarcabil are de toate - Date Book Plus, PhoneBook (un Address Book îmbunatatit), To Do List, Memo Pad, si altele. În plus, puteti instala mii de alte aplicatii Palm OS cu capacicati color, inclusiv jocuri, programe pentru vizualizarea fotografiilor, editoare de documente si multe altele. Aveti deja un dispozitiv Palm OS? Nu va faceti griji. E floare la ureche sa transferati toate datele existente pe noul Treo 270 communicator.

Treo 270 - acces web mobil

Puteti acum accesa web-ul de oriunde v-ati afla – în culori. Fiecare Treo 270 vine cu Blazer – browserul nostru web multi-premiat – asa încât puteti naviga pe orice site, nu doar pe acelea optimizate pentru acces mobil. Aflati instructiuni de orientare, confirmati rezervari, aflati starea vremii – si vizualizati un bogat continut pe ecranul mare, full color al Treo 270.