Gprs, ce este gprs? Gprs ofera noi perspective. Software pentr gprs, aplicatii pentru gprs.
Dezvoltare solutii software Web Design, Web Development Solutii palm

Gprs, Gprs deschide noi orizonturi


Palm Sales v 1.0
- Modulul Server
- Modulul Client
- Modulul Supervisor
PalmServ v 1.0
- Modulul Server
- Modulul Chelner
PalmEd v 1.0
- Modulul Server
- Modulul Client

Dispozitive comunicator
Ce este GPRS?

Ce este GPRS?

Serviciu de transfer pe pachete de date (GPRS) este o metoda noua de transfer de date adaugata serviciului GSM care permite ca informatia sa fie trimisa si primita de-a lungul unei retele de telefonie mobila. Complementeaza transferul de date rapid (CSD) si SMS-ul. GPRS-ul nu are legatura cu GPS (Sistemul Global de Pozitionare), un acronim asemanator care este des folosit in contextele mobile. GPRS are cateva trasaturi unice, care pot fi rezumate dupa cum urmeaza:

Viteza

Vitezele maxime teoretice pana la 171.2 kilobiti pe secunda (kbps) sunt obtinute cu ajutorul GPRS-ului folosind opt cai de acces in acelasi timp. Acest fapt face ca GPRS-ul sa fie de trei ori mai rapid decat viteza de transmisie posibila pe retelele de comunicatii din ziua de astazi si de zece ori mai rapid decat serviciile de transfer de date rapid (CSD) pe retelele GSM.

Conectarea imediata

GPRS faciliteaza conectarile imediate adica informatia poate fi trimisa sau primita imediat ce apare o necesitate. Nu este nevoie de conectare prin dial-up. De aceea ne referim cateodata la utilizatorii GPRS ca fiind "intotdeauna conectati". Viteza este una dintre avantajele GPRS-ului in momentul in care este comparat cu CSD. Viteza mare si conectarea imediata este o trasatura foarte importanta pentru aplicatiile in timp critic.

Aparitia de noi aplicatii

Scopul companiei noastre este acela de a folosi facilitatile GPRS-ului in avantajul clientilor nostri. GPRS-ul creaza contextul necesar dezvoltarii de noi aplicatii care nu au fost disponibile in prealabil peste retelele GSM, datorita limitarilor in viteza a CSD-ului (9.6 kbps) si lungimii mesajelor a SMS-ului (160 caractere). Una din aceste aplicatii este Palm sales 1.0