Flash, prezentari flash profesionale, multimedia. .... realizam prezentari flash profesionale ... prezentare flash, solutii multimedia.
Dezvoltare solutii software Web Design, Web Development Solutii palm

Flash, prezentari flash, multimedia


Prezentari Flash
CD multimedia
Mini CD

Prezentari Flash

Ideale pentru a impresiona clientii, prezentarile Macromedia Flash reprezinta ultima descoperire in grafica si animatia multimedia. Dand dovada de o mare flexibilitate si de interactivitate maxima, Flash a devenit un standard atat in web cat si in prezentarile de sine statatoare.

Intr-o prezentare flash puteti impleti efectele speciale cu informatiile pe care doriti ca parteneri dumneavoastra sa le perceapa.

Avand experienta de peste 4 ani in lucrul cu instrumente multimedia, specialisti nostri va pot oferi idei sau pot pune in practica ideile dumneavoastra in vederea crearii de prezentari flash profesionale ce pot fi promovate atat pe web cat si pe sisteme de sine statatoare, tinand cont ca Macromedia Flash Player este instalat pe mai mult de 97 % din dispozitivele conectate la internet atat PC cat si Macintosh. Ba mai mult Flash a inceput sa fie un standard si pentru dispozitivele gen comunicator.