Cd de prezentare. Realizam cd-uri de prezentare ..... un cd de prezentare ..... cd multimedia de prezentare .... animatii, sunete, clipuri pe cd
Dezvoltare solutii software Web Design, Web Development Solutii palm

Cd de prezentare, cd multimedia


Prezentari Flash
CD multimedia
Mini CD

CD de prezentare multimedia

Un aspect foarte important ce tine cont de imaginea si identitatea companiei dumneavoastra il reprezinta modul in care va faceti cunoscut domeniul de activitate, produsele, serviciile etc.

Euromed va propune o metoda eficienta si de ultima ora in vederea realizari de cd-uri multimedia capabile sa ruleze pe orice tip de calculator fara alte programe auxiliare gen codecuri DIVX etc. Cd-ul poate rula singur odata introdus in unitatea CD-ROM sau poate fi de tip enciclopedie.

Pe un cd de prezentare multimedia puteti stoca imagini, sunet, secvente video, efecte speciale, acest lucru face ca mesajul care urmeaza a fi receptat de catre publicul tinta sa capete o noua dimensiune. Deasemenea un cd de prezentare este un factor deosebit de important in vederea incheieri de noi contracte sau in decizia de cumparare pe care o iau clienti.

Astfel cd de prezentare constituie o modalitate comoda, facila si de ultima ora atunci cand doriti sa va faceti cunoscut prin mijloace moderne si sa fiti cu un pas in fata concurentilor dumneavoastra.