Aplicatii intranet, intranet, baze de date, solutii intranet si internet. Detinem cei mai buni specialisti in dezvoltarea de aplicatii si solutii intranet sau internet
Dezvoltare solutii software Web Design, Web Development Solutii palm

Intranet, solutii intranet


Website-uri
Aplicatii intranet
Software

Aplicatii intranet
EPManagement

Datorita dezvoltarii internetului, un rol important în managementul unei companii de dimensiuni mari sau multinationale îl reprezinta comunicarea între membrii acesteia. Grupurile de lucru nu mai sunt restrictionate sa lucreze în aceeasi încapere, existând posibilitatea lucrului la distanta.

EPManagement vine în întâmpinarea acestor cerinte, oferind o solutie viabila si eficienta. Astfel:
  • Angajatii companiei au acces la resurse comune (fisiere, documente), comunicarea intre acestia este îmbunatatita prin transmiterea de mesaje personale si personalizate, coordonarea efortului la acelasi proiect poate duce la o eficienta generala sporita.
  • Managerii beneficiaza de pe urma aplicatiei prin cresterea productivitatii propriilor angajati si implicit satisfacerea clientilor, se reduc costurile de comunicare (scrisori, telefoane, faxuri), se reduc costurile de întretinere deoarece buna functionarea a sistemului implementat nu îi priveste direct, aceasta fiind asigurata de administratori.
  • Administratorii aplicatiei au urmatoarele facilitati: usurinta la instalare si configurare, securitatea oferita asigura integritatea datelor, aplicatia poate fi usor modificata pentru dezvoltari ulterioare.
Avantajele aplicatiei:
  • Site-ul poate fi foarte usor personalizat
  • Poate fi folosit atât pe Internet, cat si pe reteaua locala a unei companii
  • Datorita tehnologiilor folosite (PHP, mySQL) este independent de platforma, în sensul ca poate fi upload-at atât pe servere cu Linux, cât si pe cele cu Windows.
DSBnet

DSBnet este o aplicatie dezvoltate de catre noi la comanda pentru Directia Silvica Bacau. Aplicatia permite efectuarea unor raportari periodice de catre utilizatori (ocoalele silvice) catre sediul central (Directia Silvica Bacau). Astfel informatiile sunt centralizate si organizate cu un minimum de cheltuieli la