Aplicatii intranet, intranet, baze de date, solutii intranet si internet. Detinem cei mai buni specialisti in dezvoltarea de aplicatii si solutii intranet sau internet.
Dezvoltare solutii software Web Design, Web Development Solutii palm

Intranet, solutii intranet


Website-uri
Aplicatii intranet
Servicii hosting

Aplicatii intranet

Aplicatiile intranet se bazeaza pe transmiterea informatiilor prin intermediul unui server catre clientii ce sunt conectati la acesta, folosind un browser web (Internet Explorer, Opera, s.a.).

Aplicatiile variaza foarte mult in functie de necesitatile clientilor, gradul de complexitate al acestora fiind nelimitat. Acestea pot fi aplicatii complexe de e-bussiness, incluzand comenzi online, suportul logistic, managementul stockului, contabilitate, etc. Folosirea termenului de aplicatiie intranet este de obicei folosit atunci cand aplicatia depaseste scopul retelei locale. Termenul este folosit atunci cand accesul la o aplicatie este deschis userilor conectati prin internet.

Euromed dezvolta aplicatii intranet personalizate inca din faza incipienta pentru necesitatile clientului. Echipa noastra cauta si implementeaza solutia cea mai eficienta. Odata realizata aplicatia, clientii nostri beneficiaza de instruire, garantie si modernizarea a acesteia in functie de noile necesitati. Pentru mai multe detalii despre proiectele dezvoltate de noi va rugam sa accesati sectiunea portofoliu.